Manikura

 

Urejene roke in nohti so odraz urejenosti človeka, zato je manikura pomembna pri negi celotnega telesa. Roke in nohti so poleg obraza prva stvar, ki jo opazimo na človeku. Urejene roke in nohti naredijo žensko zapeljivejšo, elegantno in pripomorejo k večji samozavesti. Cene storitve manikure so dostopne, ponudnikov s to storitvijo pa je tudi vsak dan več, zato si jo ne glede na življenjski slog in starost vsaka dama lahko privošči.

Zdravo in čvrsto rast nohtov dosežemo z različnimi kozmetičnimi pripravki in pravilno nego. Naravna manikura je način nege, ki jo lahko izvajamo tudi doma, potrebna je prava pilica za nohte, potrebno je narediti piling in s posebno palčko potisniti obnohtno kožico nazaj, nato pa nohte nalakirati z želenim lakom in roke namazati s hranilno kremo.

Različni kozmetični saloni ponujajo različne oblike manikur nohtov. A Najbolj prepoznavna in popularna je francoska manikura. Osnova tega načina manikure so bele konice nohtov na bledo rožnati podlagi. V drogerijah in določenih kozmetičnih salonih prodajajo že celotne sete za možnost izvajanja francoske manikure kar doma. Najboljši čas za izvajanje manikure je zgodaj dopoldan ali zvečer in da imamo potreben mir. Ko imamo nohte urejene in dokler se lak popolnoma ne posuši, se je potrebno izogniti vsem opravilom, ki bi lahko poškodovali lak.

Francoska manikura pa je samo eden izmed načinov za polepšanje nohtov. Poznamo še nekaj ostalih tehnik, odločimo se lahko za podaljšanje nohtov z geliranjem, poslikavo nohtov ali krašenje nohtov s posebnimi nalepkami. Cenovno dostopne izbire je ogromno, zato je prav, da tudi rokam in nohtom namenimo pozornost.

Manikura
Thus, if you`re not a member of a certain language club`, the real meaning of an https://www.write-mypapers.org/ idiom will probably not be immediately obvious to you.

Kategorije